Kwaliteit

De kwaliteit van Instituut Broers wordt op vele fronten gemeten.

We gaan zelf na of onze dienstverlening op orde is. Eens per drie jaar onderzoekt Inspectie van Onderwijs ook onze kwaliteit. De kwaliteit van examinering wordt apart gemeten. Nog niet zo lang geleden deed het KCE (Kwaliteits Centrum Examinering) dat. Tegenwoordig is dit weer een taak van de inspecteur.

Instituut Broers publiceert haar verslag van werkzaamheden via deze website. Hierin wordt op basis van richtlijnen van inspectie een beeld geschetst van de wijze waarop Instituut Broers haar eigen werkzaamheden en examinering beoordeelt. De directie van Instituut Broers streeft altijd naar verbetering van de resultaten. Een hoge mate van aanwezigheid van de studenten alsmede een hoog slagingspercentage zijn belangrijke doelstellingen. De resultaten mogen er zijn!

Lidmaatschap NRTO (en geschillencommissie)

Instituut Broers is lid van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en geeft daarmee meteen een kwaliteitslabel af. Immers, alle leden moeten aan strenge eisen voldoen betreffende kwaliteit. Zie daarvoor de site van NRTO.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en opleidingen van Instituut Broers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

  • Apennijnenweg 14, 5022 DV Tilburg
  • +31 13 580 2288
  • secretariaat@instituutbroers.nl
  • www.instituutbroers.nl

Volg ons

Top